Cédrus apartman

Dél-Alföldi régió - Kiskőrös

Cédrus apartman, Kiskőrös
  • Cím: 6200 Kiskőrös, Vízmű u. 27
  • Telefon: 06 20 886 0077

Ajánlatkérés

Küldés
Cédrus apartman, Kiskőrös

Apartmanunk  az Alföldön, Kiskőrös városában található, nagyon szép, rendezett környezetben.
Ha családjával kellemes kikapcsolódásra, pihenésre vágyik, bízunk benne, hogy ajánlatunk felkelti érdeklődését, és személyesen is üdvözölhetjük.

Weboldalunkon részletes tájékoztatást kaphatnak apartmanunkról és a környék látnivalóiról. Természetesen az Ön megkeresésére szívesen szolgálunk bővebb információval, illetve igényei szerint személyre szóló ajánlatot is adunk. Remélem, hogy Önt is mihamarabb vendégeink közt üdvözölhetjük!

Cédrus apartman, Kiskőrös

Apartmanunk csendes, rendezett környezetben található, a gyógyfürdőtől nem messze. A lakóháztól függetlenített külön bejárattal rendelkező tetőtér teljes egészében a vendégek kényelmét szolgálja. A kis és a nagy apartman összesen 8 fő számára nyújt szálláslehetőséget. Igényesen felszerelt apartmanok.

Cédrus apartman, Kiskőrös

A hálószobák és a társalgó kábeltévével felszereltek, és több mint negyven szórakoztató csatorna nézhető, kinek-kinek igénye szerint. A társalgóban internet hozzáférési lehetőség van, és légkondícionáló berendezéssel felszerelt. A konyhában sütési, főzési lehetőség, és az ehhez szükséges felszerelés biztosított (mikro, villanyfőzőlap, edények, hűtő, egyéb). A tetőtérben található egy ötven m2-es sportterem (nem klimatizált), ami főleg rossz idő esetén kínál kellemes kikapcsolódási lehetőséget ping-pongozás, csocsó, különböző játékok (hinta, társasjátékok, sakk, gyerekjátékok stb), masszázsfotel, edzőgépek használata, illetve zenehallgatás mellett. A gyönyörű kertben pedig lehetőség nyílik a napozásra, szalonnasütésre, és a kerti pavilonban a patakcsobogást hallgatva az ellazulásra. A szomszédban kerékpár kölcsönözhető. Javasolt túraút a Soltvadkerti tó, amely kerékpárúton megközelíthető (kb 12 km). Az apartmanhoz közel található a Fortuna vendéglő, amely szolid árakkal, állandóan kapható menüvel szolgálja a betérő éhes vendégeket. Több pizzéria házhoz szállítja a megrendelt ételt.

Kellemes kikapcsolódást!

Cédrus apartman, Kiskőrös

Áraink 

 

Kétszemélyes apartman

(Kis apartman)

Háromszemélyes apartman

(Földszintes apartman)

Négyszemélyes apartman

(Nagy apartman)

1 fő

4.200 Ft /éj

5.200 Ft/éj

-

2 fő

5.900 Ft/éj

6.900 Ft/éj

7.900 Ft/éj

3 fő

-

8.900 Ft/éj

9.900 Ft/éj

4 fő

-

-

11.600 Ft/éj

További pótágy lehetőség van, 2.200Ft/fő/éj (max.12 fő)
Idegenforgalmi adó: 300 Ft/fő (18 év felettieknek)

Kedvezmények:

0-4 éves korig ingyenes a szállás
4-14 éves korig 1.500 Ft/éj

Hosszabb itt tartózkodás esetén további kedvezmények vehetők igénybe, amit telefonon vagy emailben lehet megbeszélni.

Cédrus apartman, Kiskőrös

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás